Diccionari terminològic de Cartografia

En estoc

17,31 / unitat(s)
Preu sense IVA

Pes de lliurament: 600 g


Formes de lliurament disponibles: Enviament certificat, Enviament certificat, Enviament certificat

Atesa la gran evolució de la terminologia tècnica en l'àmbit de les geociències, l'ICC va iniciar un esforç per normalitzar els termes de les disciplines que li són pròpies. Aquest esforç es substantiva en una col·lecció de quatre diccionaris terminològics (cartografia, fotogrametria, sistemes d'informació geogràfica i teledetecció) que es van publicar en el període 2011-2013.

L'objectiu d'aquests quatre diccionaris és recollir els termes tècnics específics que s'usen en cada disciplina, traduir-los a les llengües modernes més usuals, dotar-los d'una definició breu però acurada, i afegir, quan s'ha cregut convenient, una precisió en forma de nota.

El primer diccionari publicat de la col·lecció és el de cartografia, que compta amb el precedent del diccionari de cartografia de l'any 1994 (Ed. Departament de Cultura/Curial; Autors: Panareda, Busqué, Rabella, 1994).

De la selecció inicial d'entrades que van fer els seus autors, Josep M. Rabella, Josep M. Panareda i Graziana Ramazzini, finalment s'han recollit 2.023 termes, tots ells amb la traducció tècnica del terme en castellà, italià, anglès i alemany.

Aquestes entrades incorporen llur descripció i, quan s'ha considerat oportú per aclarir gràficament el concepte, s'han acompanyat d'una il·lustració. En total hi ha 159 termes il·lustrats.

També recomanem

Diccionari terminològic de Fotogrametria
17,31 / unitat(s) *
Pes de lliurament: 530 g
Diccionari terminològic de Sistemes d'Informació Geogràfica
17,31 / unitat(s) *
Pes de lliurament: 736 g
Diccionari terminològic de Teledetecció
17,31 / unitat(s) *
Pes de lliurament: 808 g
*
Preus sense IVA


Els clients que han comprat aquest producte també han comprat

Pes de lliurament: 736 g
Pes de lliurament: 808 g
Pes de lliurament: 530 g
Pes de lliurament: 134 g
Això és la cartografia
5,77 / unitat(s) *
Pes de lliurament: 114 g
*
Preus sense IVA


Examine aquesta categoria: Diccionaris i llibres didàctics