Llibre del Mapa de navegació fluvial de l'Ebre 1:100.000

En estoc

43,27 / unitat(s)
Preu sense IVA

Pes de lliurament: 900 g


Formes de lliurament disponibles: Enviament certificat, Enviament certificat, Enviament certificat

Amb l'aprovació del Pla Territorial de les Terres de l'Ebre, el maig de 2001, es consolidava el model de desenvolupament futur d'aquest territori, un model que entre d'altres aspectes destaca el paper que hi ha de tenir el turisme, un model que pretén que aquesta activitats abasti d'una forma positiva tant les zones costaneres com les interiors, amb ofertes diferenciades però complementàries.

Dels molts valors existents a les Terres de l'Ebre, n'hi ha un que és a la vegada natura i cultura, l'eix vertebrador del territori i el que li ha donat coherència. Ens referim òbviament a l'Ebre.

Des que el Govern de la Generalitat apostà per impulsar aquest recurs natural tan important de les comarques de l'Ebre com a oferta natural recreativa, cultural i esportiva, recuperant, així, l'antic camí d'aigua, no han mancat dificultats. Tanmateix, el turisme fluvial, encara en procés de consolidació, s'està configurant ja com un element important de diversificació de l'oferta turística de les Terres de l'Ebre.

Fruit d'aquesta realitat va sorgir la idea de preparar el Mapa de navegació fluvial de l'Ebre 1:100.000 i la seva guia, on es combina el que s'anomena recurs aigua i terra, per tal que el visitant pugui descobrir des del riu els diferents productes originaris que s'ofereixen en cadascun dels municipis banyats per l'Ebre, des de Riba-roja d'Ebre a Deltebre.

A més de parlar del riu i de fer una descripció de les àrees concretes, en aquesta edició es fa referència també a les Terres de l'Ebre en general, als parcs naturals, als espais naturals, a les festes populars, a la gastronomia, als allotjaments. En definitiva, el visitant té a les seves mans un mapa que l'ajudarà a conèixer en profunditat la navegació fluvial a l'Ebre català i una guia on es recullen les possibilitats que li permetran planificar la seva estada a les Terres de l'Ebre.

També recomanem

Mapa topogràfic de Catalunya 1:25.000. Flix - Riba-roja d'Ebre - 74
7,69 / unitat(s) *
Pes de lliurament: 112 g
*
Preus sense IVA


Examine aquesta categoria: Transports i comunicacions