Mapa de les cobertes del sòl de Catalunya 1:250.000

En estoc

6,73 / unitat(s)
Preu sense IVA

Pes de lliurament: 151 g


Formes de lliurament disponibles: Enviament certificat, Enviament certificat, Enviament certificat

El Mapa de cobertes del sòl de Catalunya (MCSC) mostra els principals tipus de coberta del sòl que es troben a Catalunya, des de les diferents tipologies d’àrees urbanitzades i agrícoles, a les diverses tipologies d’àrees forestals i masses d’aigua, distingint fins a un total de 40 categories, a més del mar. Els criteris fixats per a la categorització són fruit d’un treball conjunt entre diferents institucions i han estat aprovats per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya (C4).

El mapa generat per l’ICGC a partir de la informació continguda a la versió digital del mapa del 2009, s’ha seguit actualitzant, d’una banda, per fotointerpretació, així com, en la detecció prèvia dels canvis, usant tècniques semiautomàtiques d’identificació i etiquetatge, índexs radiomètrics, processos deep learning i també aprofitant altres bases actualitzades com les del Sistema d’Informació Geogràfica de Parcel·les Agrícoles de Catalunya (SIGPAC).

L’actualització s’ha dut a terme a partir de la informació descrita i d'ortoimatges de l’ICGC de vols recents (2018), a dos nivells de resolució: 2 ha pel conjunt del territori català i 5 ha per a les àrees agrícoles.

Els clients que han comprat aquest producte també han comprat

Pes de lliurament: 141 g
Pes de lliurament: 52 g
Pes de lliurament: 42 g
Pes de lliurament: 135 g
Pes de lliurament: 190 g
*
Preus sense IVA


Examine aquesta categoria: Medi ambient